Beszéltünk róla, hogy ha kevés az időd a tartalmak létrehozására, akkor ezt kiszervezheted pl egyetemistáknak vagy GYES-en lévő anyukáknak, hogy írjanak cikkeket, recenziókat, interjúkat. Rákerestem, hogy ezért mennyit illik fizetni, és kb 5000 Ft körül volt cikkenként… Szerintetek?
Én éppen ezzel szeretnék foglalkozni. :)
Illetve megírt szövegek stilisztikai, helyesírási javításával, a tipikus hibákból összeállított személyre szabott tanácsadással - a szövegíráson túl.
A magyar-kommunikáció szakon már túl vagyok, phd már folyamatban és “kismamaságra” készülök. :)
Ha gondolod, írj és megpróbálok segíteni.
Beszéltünk róla, hogy ha kevés az időd a tartalmak létrehozására, akkor ezt kiszervezheted pl egyetemistáknak vagy GYES-en lévő anyukáknak, hogy írjanak cikkeket, recenziókat, interjúkat. Rákerestem, hogy ezért mennyit illik fizetni, és kb 5000 Ft körül volt cikkenként… Szerintetek?
Igen, ez reális ár.
Sőt ha a szövegeket szeretnéd azért kulcsszavakra optimalizálni, linkeket belepakolni, esetleg linkeket építeni rá az a másik 5000 körül van…
szóval az a legjobb ha komplett meg tudod venni egy csapattól.
Tudok ilyet :)
@okoskismama - törött a kezdő oldaladon a bemutatkozó videora (bal felső kép) mutató link!!
Árak.:
Nem akarok senkit elkedvetleníteti, és felpörgetni sem, de élő minimál árak, amiket az elmúlt hónapban kaptam.
Még egyszer minimál: $0.5 - 180
Na ez meg mi a f..?
A 0.5 az blog post, min 100 szó tartalom ami copyscape altal ellenőrzötten egyedi.
Mi a $180? - ugye ez izgalmasabb.
Seo copywriting (keresők számára megfelelő) LSI (Latent semantic indexing) megfelelőséggel.
Az elsőre több jelentkező megfelelt és erre bőven vannak megfelelő emberek.
A másodikra nem lehetett megtalálni a megfelelőt - mert nem volt.
Ha valaki kedvet érez magában az íráshoz és kurázsi is van benne, a második irányban képezze magát, mert amit leírtam, az egyáltalán nem csúcs ár, és kevés a “jó weblap író”.
A lényeg: egy site tartalomfejlesztésekor olyan tartalom (oldalak) előállítása, mely optimalizált, megfelel arra, hogy az oldalak a keresőmotorok eredménylistájában jól szerepelhessenek, ugyanakkor elsősorban a látogatóknak szólnak. (A forgalom generálási lehetőségen legalább ekkora a hangsúly)
Ha az “irományok” jól készülnek, akkor van esély a jó szereplésre (erős versenykörnyezet).
Meg szeretnénk oldani, hogy a fórumon belül is könnyen hivatkozhatók legyenek a Lexikon cikkei (BB tag). Köszönöm Builder a hozzászólást és örülök, hogy itt is találkoztunk.
A fórum egyik irányvonala, amiben különbözni szeretnénk, hogy nincs csetelés, off-topic, hanem fókuszálás és munka. Szeretnénk megkülönböztető jelzést használni a szakértőkre és olyanokra, akik már eredményt értek el egy adott területen. Az ő szavuk minden esetben többet ér és ennek szabályzatban és grafikusan is helyt akarunk adni.
Szerintem ez a legkényesebb téma, mert a weboldalad az Te vagy. Kiszervezheted a weboldal felépítését, a számlázást, a grafikát, a terméked legyártását, csomagolását, logisztikát… de magát a tartalomépítést… szerintem nem… nagyon kell bízni a másikban. Te érzed azt, hogy ezt az üzletet akarod csinálni akkor miért is adod ki másnak? Valahogy ilyen kérdések merülnek fel bennem. Természetesen a másik oldal meg az, hogy ha már egy kisebb szerkesztőséged van 2-3 szakértő akkor elindul egy portálod, de szerintem itt kevesen tartanak még.
Én korábban alapvetően honlapok “készítésére”, kialakítására vállalkoztam, fix, egyszeri díjért. Aztán kiderült, hogy az egyik legfőbb probléma a honlap tulajdonosok számára, akik általában elfoglalt vállalkozók, hogy akár nagynéha felrakjanak valami új tartalmat a saját honlapjukra. Hiába van admin felületük, vagy egyszerű (drupalos) TKR rendszerük. Úgyhogy újabban elkezdtem elvállalni az általam készített honlapok tartalmi frissítését havi fix díjért.
Helló!
Okoskismama! Tényleg okos vagy! :))
Tényleges adatot mondok: 5 ezret, ma már csak egy receptért fizetnek, (ha egyedi, s kizárólagos, akkor azért is több), :))
egy jó cikk ára, és most csak a minimumot írom 30.000,-Ft.
Ez függ sok mindentől, mennyi a hírértéke, friss, egyedi, kép tartalom van-e, stb. most nem sorolom.