Marketingtorta
Posted: 22 november 2009 01:09 de.   [ Ignore ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  192
Csatlakozott  2009-02-15

Ma a Webshop tuningon voltam!
Hát hát hát nagyon brutál jó volt!

Bár a Weiser Istvánon kívül egyik előadó sem volt ismerős, de a legtöbb előadás nagyon izgalmas volt!

Tóth Mihály meggyőzött, hogy ideje komolyabban vennem a link - hálózatépítést!

Weiser István pedig arról, hogy még ha nem is a webspotját használom, akkor is érdemesebb több videót alkalmazni

Kis Ervin Egon előadása volt az egyik csúcs-szuper: a jelenlegi internetes bevételekből szépen levezette, hogy minden esélyem meg van rá, hogy min. 5 év múlva napi 10.millió Ft- bevételt termelő webáruházam legyen! A mai 20 vezető webáruháznak jelenleg ennyi jut fejenként és naponta! Egonnal jó lenne közelebbről is megismerkedni! Valaki ismeri?

Nagy Gábor Imre a pozicionálásról beszélt főként, hogy legyünk megosztók és menjünk szembe az árral.
Valamint, hogy a tömegek igényeinek kiszolgálása az ma már nem üzlet!

Dr. Papp-Váry Árpád a márkaépítésről beszélt.

Sas István a másik csúcs-szuper előadást tartotta: többek között azt állította, hogy olyan élményt kell adni a vevőknek, hogy szeressenek hozzánk járni. Mutatott néhány trükköt!

Silent Signálék pedig a biztonsági intézkedésekről beszéltek ez kicsit száraz volt de nagyon fontos ilyet is tudni.

Ezekből a mondatokból akár azt is mondhatnád, hogy ó ezekről, már mindről hallottál. A témák nagy része nekem sem volt ismeretlen, de olyan finomságokat mondtak el, amiket máshol még nem hallottam.
És mellesleg ezek a finomságok nem csak webáruház esetén alkalmazhatóak!
Ezért érdemes élő konferenciákra járni, mert ott olyanokat mondanak el, amit sehol máshol és olyan kedvezményeket adnak, mint soha máskor. Ezért ha arra adnád a fejed, hogy legközelebb te is eljössz, készpénz legyen nálad feltétlen :)

Ha tervezed a közeljövőben webáruház indítását feltétlen gyere el jövő szombaton 2009.11.28.

A Zajdó Csaba cuccát sajna nem én nyertem, de a jövő héten újra próbálkozom :DDD

Signature 

Nóra
http://csaladiprogramok.hu

Profile